Sauna Papendrecht Winterseizoen 2017-2018


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 14 april 2018


Sauna Papendrecht Winterseizoen 2017-2018

Zaterdag 14 oktober starten we weer met de sauna in Papendrecht.
vervolgens zal dit steeds de tweede zaterdag van de maand zijn.
Toegangsprijs is € 12,50 inclusief een gratis drankje als consumptie.
Het adres is  Douwes Dekkerlaan 1-A, 3351 CH Papendrecht Telefoon:078 615 3736
Reserveren is niet nodig wel je ledenkaart van Mens en Natuur meebrengen.
Dus 14 oktober,  11 november, 9 december, 13 januari 2018, 10 februari 2018, 10 maart 2018 en 14 april 2018.

Papendrecht suana

Sauna Papendrecht beschikt over diverse saunacabines zodat u zowel binnen als buiten gebruik kunt maken van de sauna. Binnen zijn er een kleurencabine, een infraroodcabine (laconium) en een stoomcabine. Buiten is er een traditionele Laplandse kota die houtgestookt wordt. Verder vindt u hier het dompelbad, de neveldouche en een waterput. Dit alles is te bewonderen vanuit de rustruimte of het buitenzwembad.
Afkoelen kunt u door gebruik te maken van één van onze dompelbaden. Vervolgens kunt u naar ons schitterende 220 m2 grote zwembad.

Terwijl u van het eiland met het Turkse stoombad naar de buitenpatio zwemt, klatert langs een wand van lavasteen een heuse waterval op u neer. Eenmaal buiten aangekomen vindt u op de patio een saunacabine, waar regelmatig de originele opgietingen worden gedaan. Dit ritueel, Löyly genaamd, is een unieke ervaring die u niet mag missen.

Vanuit de patio kunt u naar de romantisch aangelegde tuin en terras gaan. Op onze zonneweide, met als achtergrond een klaterende waterval, kunt u heerlijk tot rust komen op een van de talrijke ligbedden.

Helemaal uitgerust?

Als u genoten heeft van alle saunafaciliteiten en uw behandeling kunt u nog heerlijk ontspannen en helemaal tot rust komen in één van onze sfeervolle rustruimtes. Echt speciaal is onze stilteruimte met waterbedden, hier ervaart u echt een oase van rust.