Naturistisch zwemmen in Breda als proef

Ter introductie opent Zwembad Sonsbeeck in Breda haar deuren voor NFN-leden en andere naturisten. Met een 25-meterbad, recreatiebad met verstelbare bodem, een relax bad, dompelbad, crazy river, 2 glijbanen en een peuter-kleuterbassin biedt zwembad Sonsbeeck zowel mogelijkheden voor  de recreatieve zwemmer als de actieve zwemmer. Je kunt hier genieten van vele zwemactiviteiten en aquasporten. Bijgaand enkele beelden van Zwembad Sonsbeeck.

Vanaf 15.30u ben je op 13 mei van harte welkom in het recreatiebad van Zwembad Sonsbeeck. Men betaalt het gewone, reguliere entreebedrag van € 5,30 of het groepstarief (vanaf 12 personen, €4,80 p.p.). Om 18.00u sluit het zwembad.

Het zou mooi zijn velen van jullie te mogen verwelkomen in ons zwembad en van deze proefactiviteit een succes te maken. Hopelijk biedt deze proefactiviteit een aanleiding om een verdergaande samenwerking met jou en de NFN aan te gaan. Optisport locaties in het gehele land zijn enthousiast en volgen de ontwikkelingen 13 mei op de voet, eens te meer een reden om van 13 mei een groot succes te maken!