NFN-Jongerenzomervakantie

Vrijdag 21 juli vertrekt er een bus uit Utrecht. Deze bus heeft een hele bijzondere bestemming. Hij rijdt namelijk naar het prachtige Domaine de l’Eglantière in Zuid-Frankrijk. Op deze camping is alles voorbereid voor een top vakantie. Namelijk de NFN-Jongerenzomervakantie. Ruim twee weken vakantie voor maar €405,-. Kooktenten zijn neergezet waar iedere avond een heerlijke 3-gangen maaltijd wordt bereid. Partytenten zijn opgebouwd waar gedanst wordt op de themafeestjes en een volleybalveld uitgezet waar gespeeld kan worden. Dit alles en nog véél meer is te vinden op het activiteitenveld. Op het andere veld kunnen de eigen slaaptentjes neergezet worden.

Natuurlijk wordt er ook cultuur gesnoven tijdens de vakantie. Zo zal er een dagactiviteit zijn waarbij iedereen een grote stad kan beleven. Heerlijk winkelen, een kerk bezoeken of een kopje koffie op een terras. Het kan er allemaal. Verder zal er nog een dagactiviteit zijn maar deze houden we nog even geheim. Daarnaast is er keuze uit verschillende activiteiten die tegen een kleine bijdragen gedaan kunnen worden. Omdat we dicht bij de Pyreneeën kamperen zullen hier ook activiteiten zoals canyoningen en raften bij zijn!

Enthousiast geworden om mee te gaan met deze te gekke vakantie? Of misschien heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een mailtje met je vraag naar zomervakantie@nfn.nl of schrijf je direct in via www.nfnjongeren.nl/vakantie