Sluiting seizoen 2018

Aan alle leden van Mens en Natuur,

Na weer een seizoen dat een paar mindere dagen kende, zijn vooral geweldig mooie dagen die in herinnering blijven. Na april is het groen op de Markeplaat geweldig tot bloei gekomen.

Vanaf het begin tot nu toe is de camping goed bezocht. Het dagelijks bezoek is wat aan de mindere kant gebleven zoals vorig jaar.

Nu staan we weer aan de sluitingsdag van het seizoen. Dit houdt niet in dat de Markeplaat gesloten wordt. Voor de leden is het terrein het gehele jaar toegankelijk. Maar als afsluiting van het zomerseizoen organiseren we een gezellige middag op zondag 16 september van 13.00 uur tot 16.30 uur.

We willen deze middag zo inrichten dat ieder een lekkernij meebrengt vanuit zijn vakantieregio of gewoon iets plaatselijks bij je uit de buurt. Na de koffie met koek kunnen we al dit meegebrachte lekkers nuttigen. Kan zijn bijv. tapas, kaas, koek, salade, kip, vleesgerechtjes, enz. De drankjes worden gezorgd door de vereniging.

Laten we genieten van elkaars vakantieverhalen.
Om de gezelligheid te verhogen vragen wij of diegene die een instrument bespeelt dit mee te brengen, dan kunnen er mogelijk enige liederen ten gehore gebracht worden.
Dus het kan gezellig worden als ieder die even tijd heeft zou kunnen komen. Bij een vereniging met 210 leden verwachten wij toch wel een goede opkomst.

tot zondag 16 september!

Anne en Gerrit
Thea en Frans
Floor

P.s. Er staan ook wat nieuwe foto’s in het mapje “Nazomer avonden”.