Prachtige nazomerdag

Sluiting seizoen 2019.

Op zondagmiddag hebben we met een prachtige nazomerdag het seizoen 2019 afgesloten. Meer dan een kwart van onze 200 leden was aanwezig, en allemaal op onze favoriete manier: zonder kleren. De tafel met lekkernijen was goed gevuld, en na enkele uren ook nagenoeg leeg. Er was van een van onze leden nog een kleine attentie in de vorm van een potje vlierbessensiroop “van eigen bodem”. Ook vond er een verloting plaats van 24 flesjes speciaalbier. De hele middag werd er volop genoten van de zon, en van een frisse duik in de vijver. En het kampergedeelte van ons terrein was ook nog in gebruik!

De foto’s vind je op onze fotopagina (alleen als je als lid ingelogd bent).

Werk aan de sluizen.

Op de website staat een verslag van een bezoek van Kees aan de bouwplaats van de sluizen aan de overkant van de Mark. De rondleiding vond plaats samen met de omgevingsmanager van het bouwbedrijf, de plek is niet voor publiek toegankelijk.
Klik hier voor het verslag.

Saunabezoek.

Voor wie een goedkoop bezoek aan een sauna wil brengen, het volgende:
Beauty & Wellness Trivium in Etten-Leur heet voortaan BLUE Wellness Trivium.
Ze zijn gestart met 2 interessante acties, nl. Blue Monday Entree (hele dag voor € 7,50)(wel vooraf reserveren), en een Blue 10-badenkaart voor € 99,-. Normaal tarief € 17,50, avond € 9,50 (vanaf 17.00 uur).
Zorg dat je na 11.00 uur pas binnenloopt, daarvoor is badkleding verplicht…

Let op: we hebben (nog) geen afspraken met de sauna gemaakt, dus een bezoek is op eigen gelegenheid.

Adres: Trivium 72, 4873 LP Etten-Leur
Klik hier voor de website van BLUE Wellness Trivium.