Kennismakingsdag 3 juni 2018

Proef de vrijheid van naaktrecreatie

‘Is het niet eng om bloot te gaan?’, ‘En als het koud is, mag je dan wel kleren aan?’of ‘Wat is er nou zo bijzonder aan naturistencampings?”. Een kleine greep uit de vragen die naaktrecreanten vaak horen van hun vrienden en familie.

Om al die nieuwsgierigen zelf eens te laten beleven hoe bevrijdend naaktrecreatie kan zijn, is er de jaarlijkse Open Dag. Veel campings en verenigingen openen dan hun deuren voor vrienden, familie, kennissen en buren. Iedereen die een kijkje wil komen nemen, is van harte welkom. 

Wat?
Het voelt heerlijk vrij om bloot te zijn en bloot zijn is heel gewoon. Dus wil je eens dat prachtige terrein bij jou in de buurt bezoeken? Of ken je mensen die wel naar de sauna gaan, maar de stap richting een naaktstrand of –camping nog niet hebben durven zetten? Kom dan gewoon langs om op een laagdrempelige manier kennis te maken. Je bent van harte welkom!

Op zondag 3 juni 2018 staat het hek open voor bezoekers. Op deze Kennismakingsdag kan iedereen die eens sfeer wil proeven, op bezoek komen op de Markeplaat bij vereniging Mens en Natuur. We zijn geopend van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.

De open dag valt samen met de Wereldnaturistenweek, een week waarin wereldwijd extra aandacht wordt gegeven aan naturisme en naaktrecreatie.

We vragen je vriendelijk om jezelf even aan te melden met eventuele familie en of vrienden. .