Zomaar een zondag op onze Markeplaat.

We waren al vroeg op de Plaat. Vogels floten, een enkele haas of konijn sprong voor ons weg en een enkele ree nam voor ons het hazenpad ( waarom ik weet het niet, we waren ongewapend en bloot! ) De campinggasten hadden net gedoucht en zaten aan het ontbijt. Bij een heerlijk zonnetje zochten we ons plekje langs het veld. De zondag zou rustig verlopen en ik kon lekker een boek lezen, dacht ik.

Echter omstreeks 11.00 uur waren er al meer gasten bij de vijver en op het veld. Zodat we voorstelden om de koffie om 12.00 uur gezamenlijk op het terras te nuttigen. We zorgden dat alle aanwezigen ingelicht werden en ook de campinggasten natuurlijk. Onder het genot van de koffie en een heerlijke koek ( iemand was die week jarig geweest ) kwamen de verhalen los zo van, hoe lang zijn jullie al lid en waar gaan jullie zoal op vakantie. Want het bleek dat leden die jaren lid zijn elkaar nauwelijks kenden en de nieuwe leden hier met leuke gesprekken werden verrast.

Dus deze koffieronde maakte van de zondag een gezellige boel, zeker voor herhaling vatbaar. Nadat de koffie tegen half twee op was ging ieder weer naar zijn eigen stek om de middag door te brengen. Nog vele gasten bezochten in de middag ( zonder koffie, thuis al gedronken ) de Markeplaat.

Ook kwam er nog een bezoeker die vrijwel ieder kende van vroeger ( oud lid ), gaf te kennen weer lid te willen worden maar is nu nog lid van Zon en Leven.

Al met al een bewogen zondag met leuke gesprekken en kennismakingen. O ja en niet te vergeten onze Adri die warempel de wifi in de boomgaard in bedrijf wist te stellen.

Ook meldden, naar aanleiding van ons krantenbericht van zaterdag, enkele mensen zich om kennis te komen maken met ons terrein.

Zomaar een zondagbezoeker.