Verslag werkzaterdag maart

Zaterdag 2 maart 2019

Het KNMI voorspelde regen en wind, dus was het prima weer om buiten bezig te zijn en ook nog om in de zon buiten van de lunch te kunnen genieten. In een goede sfeer en onder deskundige leiding van Marcel en Ruud werd veel nuttig werk verricht:

Een snoeiploeg bestaande uit Marcel, Wouter, Adrie en Pieter heeft in het SBL bos bomen gesnoeid en wilgen geknot. Philippe en Ineke hebben vlieren geplant. Adri, Ronald en Jaap hebben een waterleiding aangelegd naar het caravanterrein en daarna de speeltuin opgeknapt. Kees en Steven hebben het jonge opschot uit de te maaien velden verwijderd en takken geruimd. En nadat Jac klaar was met het onderhoud van de trekker heeft hij het riet op de grote velden gemaaid. Gerrit en ondergetekende hebben het terras voor de fietsenstalling uitgebreid. Ook is nog de technische ruimte bij de toiletten schoongemaakt door Fred en Ria. Naast de gebruikelijke soep had Fred ook weer gezorgd voor een lekkere snack. Ruud heeft alles gecoördineerd en er voor gezorgd dat de 16 mannen en vrouwen het werk deden dat het beste bij hen paste.

Het was weer een dag waarop het gevoel samen een vereniging te zijn heel sterk was. Allen gingen moe maar voldaan weer naar huis. Dankzij het vele verrichtte werk kunnen alle leden en kampeerders straks weer extra genieten van ons gezamenlijke paradijs.

Wim

De volgende werkzaterdag is 6 april 2019 om 10.00 uur.

Foto’s vind je op de fotopagina (alleen voor leden, je moet ingelogd zijn).